Over ons

Welkom bij GPTNederlands.nl, uw betrouwbare partner voor AI-conversaties in het Nederlands.

ChatGPT Nederlands
ChatGPT Nederlands

Wij zijn ervan overtuigd dat kunstmatige intelligentie de manier waarop mensen met elkaar communiceren ten goede kan veranderen. Daarom hebben wij GPTNederlands.nl gelanceerd – een platform om te chatten met ChatGPT in het Nederlands, zonder registratie.

Onze focus ligt op het bieden van nauwkeurige, nuttige en entertainende chatbot-interacties voor het Nederlandstalige publiek. De chatbot op GPTNederlands.nl is getraind om natuurlijke conversaties in correct Nederlands te voeren.

We maken gebruik van geavanceerde AI-technologie om de chatbot voortdurend te verbeteren en foute of misleidende informatie te filteren. Zo kunnen we een positieve en waardevolle ervaring garanderen.

Bij GPTNederlands.nl nemen we privacy en veiligheid serieus. Gesprekken met de chatbot worden nooit opgeslagen of geanalyseerd. We gebruiken SSL-encryptie en anonieme gebruikers-ID’s om uw gegevens te beschermen.

Ons team bestaat uit gepassioneerde AI-onderzoekers, taalkundigen en programmeurs. We werken voortdurend aan het verbeteren van ons chatbot-platform met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Probeer het zelf uit en ervaar de kracht van AI-conversaties in het Nederlands! Heeft u feedback voor ons? Laat het ons weten via ons contactformulier.

 

Verspreid de liefde
Schuiven naar boven