OpenAI en Apple kondigen partnerschap aan om ChatGPT te integreren in Apple-apparaten

OpenAI Apple ChatGPT-integratie

OpenAI en Apple hebben een partnerschap aangekondigd om ChatGPT te integreren in Apple-apparaten. Dit zal gebruikers toelaten om rechtstreeks binnen Apple-producten toegang te krijgen tot de mogelijkheden van ChatGPT, waaronder beeld- en documentbegrip. Gebruikers kunnen Siri of Writing Tools gebruiken om met ChatGPT te communiceren, en er zijn privacybeschermingen ingebouwd. De ChatGPT-integratie zal later dit jaar beschikbaar zijn voor iOS, iPadOS en macOS.

Dit partnerschap zal ChatGPT integreren in ervaringen binnen iOS, iPadOS en macOS, zodat gebruikers toegang hebben tot de mogelijkheden van ChatGPT – waaronder beeld- en documentbegrip – zonder tussen tools te hoeven springen. Siri kan ook gebruik maken van de intelligentie van ChatGPT wanneer dat nuttig is. Apple-gebruikers krijgen toestemming voordat vragen naar ChatGPT worden gestuurd, samen met documenten of foto’s, en Siri presenteert vervolgens het antwoord rechtstreeks.

Bovendien zal ChatGPT beschikbaar zijn in Apple’s systeembrede Writing Tools, om gebruikers te helpen content te genereren voor alles waar ze over schrijven. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van ChatGPT-beeldtools om afbeeldingen in een breed scala van stijlen te genereren om hun schrijven te complementeren. Er zijn privacybeschermingen ingebouwd wanneer u toegang hebt tot ChatGPT binnen Siri en Writing Tools – aanvragen worden niet opgeslagen door OpenAI en de IP-adressen van gebruikers worden gemaskeerd. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om hun ChatGPT-account te verbinden, wat betekent dat hun datavoorkeuren van toepassing zullen zijn onder de beleidsregels van ChatGPT.

De ChatGPT-integratie, gebaseerd op GPT-4o, komt later dit jaar naar iOS, iPadOS en macOS. Gebruikers kunnen er gratis toegang toe krijgen zonder een account aan te maken, en ChatGPT-abonnees kunnen hun account verbinden en toegang krijgen tot betaalde functies rechtstreeks vanuit deze ervaringen.

We zijn enthousiast om samen te werken met Apple om ChatGPT op een nieuwe manier naar hun gebruikers te brengen. Apple deelt onze toewijding aan veiligheid en innovatie, en dit partnerschap is in lijn met de missie van OpenAI om geavanceerde AI voor iedereen toegankelijk te maken. Samen met Apple maken we het voor mensen gemakkelijker om te profiteren van wat AI te bieden heeft.

Sam Altman, CEO van OpenAI

Dit partnerschap zal ChatGPT integreren in Apple-apparaten, waardoor gebruikers rechtstreeks toegang hebben tot de mogelijkheden van ChatGPT, waaronder beeld- en documentbegrip. De ChatGPT-integratie zal later dit jaar beschikbaar zijn voor iOS, iPadOS en macOS. Gebruikers kunnen er gratis toegang toe krijgen zonder een account aan te maken, en ChatGPT-abonnees kunnen hun account verbinden en toegang krijgen tot betaalde functies rechtstreeks vanuit deze ervaringen.

OpenAI en Apple kondigen partnerschap aan om ChatGPT te integreren in Apple-apparaten
Verspreid de liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven